Historisk bryllup på Centro Sarepta

Først helgen i november var det bryllup på Centro Sarepta. Bruden var fra Norge, så langt nord som fra Tromsø. Brudgommen var fra Danmark, og de hadde truffet hverandre på bibelskole i Danmark. Fra Danmark er det enklere og billigere å reise til Spania enn til Tromsø. Når så brudens foreldre er venner av Sarepta, var Centro Sarepta et naturlig valg!

Når man kommer fra Danmark og Norge til Spania, er det naturlig å være noe lenger enn selve bryllupsfesten varer. I flere dager har derfor senteret vært «okkupert» av bryllupsgjester, mens de faste kursdeltakerne var på utreisehelg til Valencia-området. Begge deler opplevdes fint. Det å ha en hel gjeng med dansker på huset, var trivelig. De satte også stor pris på oppholdet, og vi håper det gir ringvirkninger med tanke på besøk senere.

Bryllupsfesten var i møtesalen på senteret, og det fungerte svært bra. Når salen var pyntet, var det en skikkelig festsal! Middagen kom fra en restaurant i Altea, og det fungerte godt sammen med kjøkkenet på senteret. Vielsen skjedde på Minnekirken, som ligger 15-20 minutt kjøring fra Centro Sarepta, og det var en fin vigsel.

I Sarepta sier vi ofte Norden i stedet for Norge, og dette bryllupet markerte det på en artig måte. Det har blitt litt populært å gifte seg i en sjømannskirke, og da er Centro Sarepta en fin bryllupsplass om det ikke er alt for mange gjester. Det første og historiske bryllupet på Centro Sarepta trenger på ingen måte bli det siste!

 

Bilde: Fra møtesalen/hovedklasserom på Centro Sarepta