Nordisk ungdomsleir på Centro Sarepta

Vi er godt inne i den andre uka med nordisk ungdomsleir på Centro Sarepta denne sommeren. Mange reiste strålende fornøyde hjem igjen etter den første uka. En av dem som skulle vært tilbake i Norge er Mathias Sunde. Da han imidlertid hørte at det var kommet et forfall i siste liten til den siste ungdomsleiren, var han kjapp til finne frem mobilen for å høre om det var mulig å få bli ei uke til. Og så var det bare å få tak i ny returbillett ei uke senere.

Når jeg selv ankom senteret tirsdag morgen, møtte jeg en solbrun og blid ungdom i porten.

”Det var alt for bra til å bare reise hjem igjen. Det har vært utrolig godt å være på Centro Sarepta og få vendt sitt blikk mot han som har frelst oss, Jesus Kristus. Jeg trengte åndelig påfyll. At Jesus har blitt malt på en sunn og god måte gav meg lyst til å bli her enda en uke. Og så ville jeg bli kjent med enda flere ungdommer, og oppleve enda mer. Vi har sett, gjort og opplevd masse kjekt sammen, Alt av utflukter og kjekke opplevelser har vært en ren bonus.”

”Har dette gitt mersmak?”

”Absolutt! Jeg har veldig lyst til å komme igjen. Dette anbefales for alle. Både for de som trenger et avbrekk fra hverdagen, og for de som opplever at det å være en kristen begynner å bli mer et slit enn en glede. Vil også anbefale dette for de som kanskje ennå ikke har tatt noe klart standpunkt om å følge Jesus, men som gjerne vil vite mer om hvem Jesus er og hvem man selv er i forhold til Gud.”