«Vi ville prøve noe nytt»

Bergliot (96), Waldis (93) og Irene (89) kommer fra Osterøy. De neste tre ukene skal de være på bibel- og opplæringssenteret Centro Sarepta. Etter å ha lest i Dagen om bibelkursene som er på Centro Sarepta, bestemte de seg for å delta på dette.

«Vi ville prøve noe nytt» sier de spreke damene fra Osterøy. «Vi har vært i Spania før også, men vi savnet forkynnelse og samlinger om Guds Ord. Her på senteret får vi høre god undervisning på formiddagen. På kveldene er det møter».

De tre damene gleder seg også over fellesskapet utenom møter og undervisning. «Her spiser vi i lag…..unge og eldre. Om kveldene sitter vi og snakker sammen om løst og fast. Oppholdet til nå har vært over all forventning!»…sier de tre.

Damene er glade for at Bergliot fremdeles har lappen, men de har ikke leid leiebil her nede. De bruker taxi om de skal ut på noe. Her om dagen reiste de på marked i Alfaz del Pi.

Les mer om bibelkursene HER