Bibelkursene har startet

I dag, tirsdag 26. sep. er det enda en historisk dag på Centro Sarepta. Denne dagen startet bibelkursene, som vil gå over hele høsten og vinteren, og fram til juni neste vår.

En flott samling av både ungdom og godt voksne var samlet til bibelundervisning på oppstartsdagen. Disse første ukene er det fagene «Bibelen» og «Jesu liv» som er oppsatt som tema. Det undervises tre timer hver formiddag fra tirsdag til lørdag. Noen av deltakerne følger kursene gjennom hele semesteret mens andre deltar én eller flere uker. Avbrutt av utreiseuker og ferier vil det være undervisning hver uke på Centro Sarepta fram til begynnelsen av juni, og det er fremdeles mulig å melde seg på bibelkurs for en kortere eller lengre periode. Informasjon om bibelkursene finner du her: http://www.centrosarepta.no/bibelkurs/

Om få uker starter også bibelkursene på spansk, og vi ser frem til i fortsettelsen å ha daglige bibelsamlinger både på nordisk og på spansk. Vi er i håp og bønn om at Centro Sarepta med disse bibelkursene vil kunne være et redskap i Guds hånd, for at mennesker – nordisktalende som spansktalende – vil kunne få et møte med Gud i Hans Ord. Vil du fortsatt være med å be om at dette må skje?

Du er hjertelig velkommen på bibelkurs utover høsten, vinteren og våren!