Helgeland

«Sist vi hadde taler her var i desember». Ja, det blir færre og færre som reiser med Guds Ord rundt om i landet. Det kan vi se både på statistikkene, og det erfarer vi. Mange organisasjoner har snart ikke omreisende forkynnere lengre og få er de «frivillige» som tar ut med Ordet.

Tross «småflokker» og mye enkeltmøter har det vært ei festreise for oss på Helgelandskysten. Sjelden møter man så takknemlige flokker. Alle steder vi har vært har vi blitt oppfordret til å snarlig komme tilbake. Vi vil jo gjerne tilbake, men når får vi tid?………. Vi er jo så få og så små…..
Over hele landet besøker Sarepta steder der det sjelden er forkynnende møtevirksomhet. «Høsten er stor, men arbeiderne få.» Kan du be om at Herren må drive ut arbeidere? – og at noen må være villige til å sende!

IMG_2428IMG_2438

Bilde t.v: Fra Nesna. Be for Nesna og det kristne arbeidet der.
Bilde t.h: Fra Dønna. Gunnar Karlsen forkynner Guds Ord

IMG_2445IMG_2441

Bilde t.v: Hattfjelldal. Kaffeservering på bo- og servicesenteret
Bilde t.h: Hattfjelldal. John O. Erlandsen åpner møtet med å lese Matt. 28.18-20