Misjon er å dela arven

Det er kamp om sjelene. Kom til Centro Sarepta og hjelp oss! Her vil du få kunnskap som øker din smerte (Pred. 1:18). En smerte som fører deg til Kristus – og ut med Kristus – til de som enda går på fortapelsens vei.

I Jesus Kristus er alle visdommens og kunnskapens skatter skjult til stede. (Kol. 2:3). Det blir glede og lovsang når man får se og åpenbart alt man eier i Ham, men det blir også smerte. Til klarere man ser evangeliet og alt man eier i Jesus Kristus – til klarere ser man fortapelsens realitet. Det er smertefullt. Da ser man mennesker – mennesker i ytterste nød og fare.

På Centro Sarepta kan det bli en annerledes ferie og avslapning for deg enn der alt dreier seg om meg, mitt behov, min luksus og velvære. Her får du noen timer på formiddagen med bibelundervisning. Resten av dagen kan du bruke slik Herren leder deg til. For den som trenger hvile og ro – er Centro Sarepta godt egnet til det.  Beveger du deg utenfor dørene på senteret, kommer du garantert til å møte på mennesker som trenger et Ord om Jesus og en invitasjon til å komme inn under hørelsen av Ordet. Kanskje kan du få gitt andaktsboken «Ett er nødvendig» på spansk…… til en og annen?

En sangstrofe har tonet i meg de siste dagene her på Centro Sarepta:

«Misjon er å dela arven – han minkar ikkje ved det!»

Sólo una cosa es

Noen av oss er ikke like frimodige i møte med ukjente mennesker. Kanskje du er en av dem? Tenk om du kunne være med i bønnekampen. Vi ønsker at Centro Sarepta skal bli et «Åndssenter» her i smeltedigelen av alle disse folkeslagene som vi bor iblant. Noen må være i bønn på og for senteret!

Diverse group of teens studying the Bible.

 

Det vil bety veldig mye for arbeidet om det allerede denne høsten fylles opp på Centro Sarepta, med mennesker som hungrer etter Guds Ord og på ulikt vis kan være med å bringe Ordet videre. Det at senteret fylles opp med folk, vil også føre til inntekter for senteret – som igjen gir misjon. Skal du en tur til Spania i høst, vinter eller til vår/sommer 2018? – så velg å bo på Centro Sarepta. Er du tidlig ute vil du finne flybilletter som er billigere enn de fleste lengere innenlandsreiser i Norge. Velkommen også fra Danmark og Sverige!

Fra august av vil vi ha flere arbeidere boende fast – på og like i nærheten av – Centro Sarepta. Familien Thorlund fra Danmark kommer til å flytte inn på senteret 3. august. Asger Refslund-Nørgaard er mest i Spania fra september til juni. Han har kjøpt egen bolig noen minutter fra senteret. Familien Olsen flytter ned i første halvdel av august og leier bolig den første tiden, ikke så langt fra senteret. Jonas Aagard Nielsen, som skal være volontør kommende år, vil komme til å bo på sentert.  Arild Melberg bor også på senteret i de periodene han er i Spania. Både de spansktalende og nordisktalende gjesteforeleserne/talerne kommer til å bo på senteret.

Fam. ThorlundVolontør + barnIMG_1973

IMG_2102Familien Olsen

Be for våre utsendinger!

På Centro Sarepta sin hjemmeside finner du undervisningsplan og informasjon. Nøl ikke å ta kontakt med daglig leder på Centro Sarepta, Arild Melberg. 90 19 39 90.

 

Les også: Smerte – i møte med massene (Del 1)

Les også: Smerte – i møte med den ene (Del 2)

Les også: Smertenes mann (Del 3)