Fikk du studieplass?

På Centro Sareptas hjemmeside har administrasjonsleder på bibel- og opplæringssenteret lagt ut et stykke med følgende tittel: Fikk du studieplass?

Asger skriver blant annet:

I disse dager er det mange som gleder seg over å ha fått plass på ønsket studie fra høsten, mens det også er noen som ikke fikk plass på det studiet de ønsket. For de som ikke har fått plass, blir det nå en ny runde med overveielser over hva høsten skal brukes til.

For deg som ikke fikk plass på ønsket studie, og som nå overveier hva «plan B» skal inneholde, vil vi minne om at det er mulig å studere over internett og samtidig delta på bibelkurs på Centro Sarepta i Spania. En del høyskoler har et brett tilbud av nettstudier, der det ofte er ledige plasser også etter første opptaktsfrist. 

Resten av stykket finner du på Centro Sarepta sin hjemmeside