Første møte i hovedsalen

Etter dugnadsinnsats fra både taler, ledere og deltakere ble en ny milepæl nådd i går. Møtesal og undervisningsrom 1. ble tatt i bruk under bibel- og feriedagene på Centro Sarepta.

Vertskap denne uken, Oddvar Egeland, skriver i en sommerhilsen fra Centro Sarepta:
Ja her er det godt å være! Hold av noen uker neste sommer!
Ikke bare med tanke på kontrasten til den norske sommeren, men også alt det vi får sitte å lytte til gjennom tale og sang her på Centro Sarepta.  

Johannes Kleppa har tatt oss gjennom frelseshistorien fra Mosebøkene og helt til Åpenbaringsboken gjennom korte og gode samlinger hver dag.  Vi har også fått lytte til flott og god sang av Ingibjørg og Arild Melberg frem til nå. Deltakere har også bidratt med tale og vitnespyrd og det kommer stadig noen innom som bor her i store deler av året.

Dagene starter med en skikkelig god frokost under halvtaket ute, og kaffen nytes til rolig drøs hver morgen.
Etterpå samles vi til en morgensamling der vi får sitte og lytte til god forkynnelse. Aktivitetene varierer etter hva gjestene vil, men turer til Guadelest er populært, bading i elv og strand, gå på lokale marked, i tillegg til å rusle i gater med koselige kafeer og restauranter i området. I kveldingen samles vi om Guds ord igjen. 

received_10154605419721850received_10154605419251850 (2)

Ellers må det nevnes denne koselig Centro Sarepta – bygningen. Det er fine og gode overnattings rom med mange felles oppholdsrom i de forskjellige delene. Det er rustikk stil med hvitkalkede vegger og grove tre-bjelker som bindingsverk. Den eldste delen av bygningen er over 100 år, men er restaurert på en flott måte som gjør at det er praktisk samtidig som den gamle stilen er beholdt på en utmerket måte. 

Her er det bare å melde seg på for de som ønsker seg ferie, men samtidig har mulighet for å få åndelig mat i en kanskje tørr sommersesong received_10154605384656850IMG_2111