Innkjøp, vedlikehold og kontaktbygging

Da daglig leder ankom Centro Sarepta hadde de som oppholdt seg der tid til en liten kaffepause. Det er hektisk aktivitet ved senteret nå om dagene. I dag ble det bestilt senger fra Danmark og potensielle kursdeltagere blir kontaktet.

Leder utland, Jan Tore Olsen, er i disse dager på tur litt lengere nord i Spania. Han deler Ordet ut og forteller samtidig om mulighetene for å bli bibelkurselev ved Centro Sarepta fra høsten av. Det er noen vennegjenger i Norge som nå har gitt løfter om stipend til spansktalende kursdeltakere. Dette er nok avgjørende for at unge spanjoler og nordafrikanere skal ha råd til å komme på bibelkursene.

Sareptabasaren som hvert år er på Frøyland er en viktig bidragsyter til de sengene som i dag ble bestilt til senteret. I fjor kom det inn ca. 50.000 kroner på basaren. Det dekker nesten halvparten av sengekjøpet som i dag er gjort. Sengene kommer forhåpentligvis på plass om 2-3 uker.

Daglig leder på Centro Sarepta, Arild Melberg, stråler om kapp med sola når han forteller om den enorme dugnadsinnsatsen som er lagt ned av noen sørlendinger og nordlendinger de siste ukene. Selv må han ta noen økter på kontoret…..av og til…. for å «dra i trådene» på alle prosesser som er på gang.

IMG_1976

Det er mange ting som skal sjekkes og vedlikeholdes på en stor bygningsmasse. Styreformann, Johannes Kleppa, har kjørt lass på lass med hageavfall de siste dagene. Nå er han i gang med vasking av bygget utvendig. Etterpå blir det flikking og maling enkelte steder. Velsignet godt å ha en praktisk formann i Sarepta.

IMG_1970IMG_1972IMG_197518157824_1961835444052434_516281110129211947_n

Sareptas hovedkall er å være med å skape møteplasser mellom Guds Ord og mennesker. Alt praktisk arbeid som utføres nå om dagene….. går egentlig ut på å legge til rette for dette. Vi er i bønn om at Centro Sarepta skal bli et «åndssenter» i Sør-Europa. Mennesker må vinnes for himmelen! Ordet lyser opp veien dit. Men Centro Sarepta blir ikke et «åndssenter» selv om noen mennesker ønsker at det skal bli det. La oss vende oss til Herren og be Han gripe inn.

Be for Centro Sarepta og alle som skal undervise og arbeide der!

 

Hovedbilde: Hans Bergane fikk raskt på seg den fine arbeidsshortsen….klar for vaskeinnsats!