Møte i Bud

Igjen reiste Sarepta til et sted der det er veldig lite bibelmøter. Liv og Martin Schjølberg, som er med i Sareptateamet, flyttet fra Bud for 38 år siden. Det var tydelig gjensynsglede i bedehuset da folket begynte å «strømme» på.

Ja, vi syntes det var kjempeflott at det kom 18 personer til møte denne kvelden! Vi hadde ikke store forhåpninger før vi reiste ut dit, men det er klart at Martin trakk mye folk. Han har tidligere vært samvirkelagsbestyrer i Bud. Tirsdagskvelden var han sanger og vitnet om Jesus. Da gav han dem en «mat» som ikke forgår.

Når vi er rundt i distriktet med møter har veldig ofte Liv, og søsteren Anne Marie, ordnet noe kaffemat. Det er trivelig å ha tid til å stoppe igjen til en prat og til å bli litt bedre kjent med folket. Liv ordner i tillegg med plakater, invitasjoner på SMS og med gratisannonsering i lokalavisa.

Ordet ble forkynt i Bud i går kveld! Det er vårt ønske at vi skal få være med på å skape møteplasser mellom Guds Ord og menneskene. Vi ble veldig veldig ønsket velkommen tilbake……og det vil vi prøve på å få til. Noe av det gledelige som vi så og fikk greie på i Bud, var at det fremdeles drives søndagsskole der. Har du plass på bønnelista di så før opp dette stedet!

I kveld (onsdag) skal vi til Vevang.