Arbeidere i Spania

Arild Melberg og Asger Refslund-Nørgaard driver for tiden forarbeid i forbindelse med etableringen av bibel- og opplæringssenteret Centro Sarepta.  I tillegg går dagene med til språkstudier og besøk til noen av de kontaktene vi har fått rundt om i landet.

På vei «hjem» fra Madrid sist uke, måtte Arild og Asger stoppe langs veien for å se på den flotte blomstringen som er i Spania for tiden. Det er et fantastisk skue. (bilde)

I Madrid hadde Asger og Arild vært i møte med våre advokater. De arbeider med å legge siste hånd på det som har med etablering av Centro Sarepta og endelig overtakelse av eiendommen Finca El Romeral å gjøre.

Mange mennesker i Norge er med på å virkeliggjøre bibel- og opplæringssenteret i Spania. Uten at misjonsfolket hadde stilt opp med midler, ville det ikke blitt etablert noe Centro Sarepta. Et senter der mennesker, over tid, skal bli kjent med Guds Ord og ført inn i Ordet. Et senter der nordafrikanere og søreuropeere endelig kan få et møte med Ham som setter i frihet – Kristus. Det er avgjørende å skape et slikt møtepunkt…..et slikt møtested. For uten møtet med Kristus i evangeliet…… ender livet for mennesket i det evige mørket.

Vi er også glade for at mennesker fra Norden skal få komme til Centro Sarepta for å lytte til forkynnelse, undervisning og god sang og musikk. Flere fastboende nordmenn i Alicanteområdet sier de gleder seg til at dørene skal åpnes på Centro Sarepta.

Dersom du vil være med å støtte etableringen av Centro Sarepta så er vi veldig takknemlige for det! Din støtte vil føre til at vi trenger mindre lån i bank. Gaver og fast givertjeneste til Centro Sarepta er svært kjærkomment, men det er også mulig å bidra med rentefritt lån eller aksjekapital. Ta kontakt med Arild Melberg eller Hans Bergane om du vil være med å bidra med midler til etableringen dette senteret. Du lese mer her:Les mer om hvordan du kan være med å bidra til etablering av Centro Sarepta og her kan du lese om Nøden og behovet

 

Bilde: Asger og Arild