Messene samler mest folk

Onsdag ettermiddag kom vi til Førde bedehus. Hyggelige folk fra utleier tok imot oss, viste oss litt rundt og vi fikk nøkkel til huset. Det er katolikkene som samler flest folk til møte på dette bedehuset nå.

På søndagene arrangeres det to katolske messer og av og til tre på bedehuset i Førde. De samler mye folk. Mange ting og mye av materiellet som var rundt om i bedehuset vitnet om at her arbeider den katolske kirke.

Sarepta hadde leid lillesal. Heldigvis kom vi så pass tidlig til Førde at vi traff på noen folk som vi inviterte til møte. Vi fikk også lagt ut litt info på facebook. Når møtet startet var vi 13 personer. Ekstra flott var det at det kom noen ungdommer!

Det var fint å kunne ha et evangelisk møte på Førde bedehus og vi tror de fremmøtte satte pris på at vi kom. Selv om vi informerte noe om Sareptas arbeid, og om Centro Sarepta, så var det forkynnelsen av Guds Ord som var hovedsaken denne kvelden.

De fremmøtte fikk litt kaffe og kake etter møtet. Det er kjekt å kunne få stoppe litt igjen til samtale. En av de fremmøtte kunne fortelle at hun hadde fått telefon fra Alta dagen før om at Sarepta skulle ha møte i Førde. En Sareptavenn der oppe hadde nok sett på Sareptas hjemmeside at reiseruta gikk innom denne byen med over 12.000 innbyggere.

I kjelleren på bedehuset i Førde samles det regelmessig en del ungdommer til bibelgruppe og ungdomskvelder. Husk på dem i bønn! Be om at de må få se Kristus og bli grepet av Ham.