Nyttårskonferansen

«Dette var ei kjempeflott helg. Tenk å kunne samles på denne måten i forbindelse med nyttår!» Slike uttalelser kom fra deltakere på årets nyttårskonferanse som samlet deltakere fra Luleå i Nord-Sverige  i nord til Agder i sør.

Vi fikk noen forfall på talerlisten i år, men det ordnet seg til slutt. I snitt så var vi vel ca. 25 påmeldte. Første kvelden og siste møte på søndagen samlet en god del flere ungdommer.

I år var det en gjeng med ungdommer som tok ansvaret for planleggingen og gjennomføring av Nyttårskonferansen. Veldig flott å se dugnadsånd både til kjøkkentjeneste og praktiske gjøremål ellers.

Ungdommene fikk høre mye forkynnelse denne helga og de fikk informasjon om mulighetene til å leve studentliv i Spania samtidig som man kan følge undervisningsbolker på Centro Sarepta. (Les mer om kursvirksomheten på centrosarepta.no)

 

img_1612img_1613