Bli kjent med Andreas som skal på Nyttårskonferansen

Her kan du bli litt bedre kjent med en som velger å reise på nyttårskonferansen på Nordlys Misjonssenter utenfor Sandnes. – Og…det er fremdeles mulig å melde seg på!

andreas-brennsaeter

Navn: Andreas Brennsæter
Alder: 21 år
Kommer fra: Hurdal
Bur i/på: Bardufoss
Gjør på: Sersjant i Forsvaret
Blir flau av: Rotete rom og upusset våpen.

Har du vært på Nyttårskonferansen før og var det evt. noe spesielt du vil trekke frem som du satte pris på?
– Jeg har ingen erfaringer fra tidligere nyttårskonferanser, men jeg har vært på flere møter som Sarepta har arrangert. Her har jeg fått glede meg over solid bibelsk forkynnelse, om livets to utganger, menneskets fortapthet og om Guds store, store frelsesverk.

Hvorfor valgte du å melde deg på nyttårskonferansen?
– Det er så mye her i livet som kan fange min interesse. Jeg kjenner det virkelig er en kamp å ta seg tid til Guds ord. I hverdagen arbeider jeg mye med ikke-kristne, da er det spesielt godt å komme sammen med troende søsken å dele det Jesus sier er det ene nødvendige – Guds ord. Nyttår er en fin anledning å samles siden mange har fri. Det er også en passende tid å spørre seg: Hva er det viktigste i livet mitt? Er det å skaffe seg karriere, penger, hus og bil? Eller er det å leve i nåden hver dag og peke på Jesus for mennesker jeg møter på min veg?

Har du et lite bibelvers som har betydd mye for deg enten i det siste eller over lengre tid? 
– Det må bli et vers som brente seg fast etter at vi i bibelgruppa i høst tok for oss kapittel 4 i Jakobs brev. I vers 11 kan vi lese: “For Herren er overmåte barmhjertig og miskunnelig.” Det er min redning! Takket være Jesu frelsesverk kan jeg bytte synd med nåde og stå ren og rettferdig, Himmelen verdig.

Du kan melde deg på her: Meld deg på nyttårskonferansen her

Ta kontakt om du lurer på noe!