Mer om bibelkursene på Centro Sarepta

Lyst å bli bedre kjent med Bibelen? Lyst på et opphold i Spania i et internasjonalt miljø? Lyst å kombinere dette med nettstudier eller andre ting? Lyst på en uke, en måned eller kanskje et helt år? Ung, gammel eller midt imellom? Da bør du følge med på Sareptas nettside de kommende dager!

Vi er nå i sluttspurten med planlegging av rammene for bibelkursene som vil være hoveddelen av aktivitetene på Sareptas bibel- og opplæringssenter (Centro Sarepta). Mange detaljer gjenstår ennå å få på plass, men likevel nærmer vi oss det punkt, der vi kan lette litt mer for sløret og fortelle litt om innholdet i dette konseptet.

Sareptas bibel- og opplæringssenter vil tilby bibelkurs i perioden september (uke 39) til juni (uke 23). Kursene er inndelt i bolker slik at det er mulig å delta i perioder fra en uke til et helt undervisningsår. Det er lagt opp til tre timers undervisning hver formiddag. I løpet av undervisningsåret vil det også være noen utreiseuker, der kursdeltakerne får være med på turer rundt om i landet. Der vil være to parallellkurs slik at undervisningen vil bli gitt både på norsk og på spansk, og vi ønsker dermed både skandinavisktalende- og spansktalende deltakere velkomne på bibelkurs.

Følg gjerne med på våre nettsider de kommende dager, der du etter hvert vil finne mer informasjon om bibelkursene.