Møter i Umeå

Det er ikke bare èn «utlending» som holder møter i Umeå nå om dagene. Morgan, som er fra Wales, reiser også rundt om med evangeliet her nord i Sverige. I kveld kom han innom på Sareptamøte i Mariahemskyrkan.

Morgan har et kall til å bringe evangeliet ut i Sverige, Wales og Canada. Han farter rundt om med sin spesialbygde bil som han bor i. Han besøker små og større steder i Nord-Sverige for tiden, og han forkynner evangeliet på gaten og ellers steder der han blir innbudt. På bildet ser dere den gule soveposen ligger klar på den tynne madrassen. Ikke noe luksusliv!
Morgan var glad over forkynnelsen som han fikk høre på møtet i kveld og han var klar på at det svenske folket også trenger å få høre en forkynnelse om synd og nåde.

img_1539-2

På Sareptas møter har det kommet unormalt mye folk til å være midt i uka. Mellom 30-40 personer har møtt frem. Det viktigste er ikke at det har vært mye folk, men at det har vært inngang for Ordet og at vi er blitt vekket, ledet til Kristus og styrket ved nåden.

img_1535