Møte på Sommarøy i Troms

«Det e de samma ka ti vi legg oss te å søvn no, det jo mørt heila tia». Det var kommentaren vi fikk når vi beklaget at møtet begynte litt sent og varte litt lenge.

Folket som møtte frem til møte på Sommarøy var utadvendte, åpne og hungrige etter å høre Guds Ord. De satte slik pris på å høre forkynnelse at de sa: «vi ønsker at dere må komme igjen med møter hit ut…..ja kanskje vi sender forespørsel til dere om det».

Svein Wilhelm Nessa og Andreas Nilsen, som begge sitter i Sareptas styre, hadde ordnet med dette møtet. Daglig leder i Sarepta deltok. I tillegg til informasjon om Sareptas arbeid, forkynnelse av Guds Ord og sang, ble det servert en enkel kaffekopp etter møtet. Noen hadde tatt turen helt fra Tromsø. Det var et skikkelig ruskevær og føret på veiene var svært dårlig.