Møtehelg i Ulsteinvik

Det er kanskje ikke så vanlig å legge bibelhelger til desember måned, men på bedehuset i Ulsteinvik møtte den trofaste flokken frem…….selv om det var midt i adventstiden.

De gjenfødte troende, de kristne, venter på Herren. – De venter og gleder seg stadig til samlingene om Ordet, og til det å være sammen med brødrene og søstrene i Herren. Flere på Ulsteinvik bedehus vitnet om dette og om denne trangen…….i forbindelse med møtehelgen.

Adventsstemning for en troende er ikke først og fremst levende lys, mørke kvelder, handling på kjøpesenter og baking. En troende venter på Herren! Spesielt minnes vi Herrens komme i forbindelse med adventstiden før jul, men den troende venter på Herren hele året. Herren Krist er Ordet og derfor gjør den troende seg umak…… for å møte Herren nettopp der. Det er om å gjøre å samles om Ordet i hjemmet og i forsamlingen av de hellige…..der man hører til. Det er Ordet og nådemidlene selv…….som setter den troende i den rette adventsstemning. Sammen med de andre hellige gledes og frydes man i og ved evangeliet og over at Jesus Kristus snart kommer og henter oss hjem.

I Ulsteinvik er det i grunnen ganske mange forskjellige forsamlinger og menigheter. Flokken på bedehuset er ikke veldig stor, men de som møtte frem nå i helgen var glade og takknemlige for Ordets forkynnelse. Lørdags kveld hadde vi to bibeltimer, med kaffepause i midten, og det kom godt med folk. Fredag og Søndag var det vanlig enkelt møte. Be gjerne for Ulsteinvik bedehus og virksomheten der. Be om at flere unge familier må finne veien til bedehuset. Be først og fremst om vekkelse blant de som bekjenner kristennavnet og om at nye må bli vunnet for Guds rike i Ulsteinvik!