God litteratur utgitt på nytt

Denne serien på syv små bøker trenger vi virkelig å få ut til unge og eldre. Du som er opptatt av at mennesker må komme inn i et avklart forhold til Jesus Kristus, og være sanne etterfølgere av Herren, må lese denne serien. Gi den gjerne videre i gave også!

Det er en stor nød for oss at så mange som bekjenner kristentroen ikke prioriterer Guds Ord, og dermed går glipp av å se Guds Ord i sammenheng. Mange lever på noen små «switch» av forkynnelse av og til, og det er det «tilfeldige» som råder. Denne «switchkulturen» gir ofte det resultatet at man hverken ser rett på hvem mennesket er, eller rett på hvem den treenige Gud er. Denne serien av Rosenius, som nå utgis på nytt, hjelper oss inn i Skriften. Den hjelper oss til å se inn i «frihetens fullkomne lov».

Sarepta vil aktivt bidra til at nye mennesker oppdager budskapet som Nordens største vekkelsesforkynner gjennom tidene formidlet. Serien er ikke dyr, men for en ungdom i studenttilværelse kan kanskje kjøp bli nedprioritert. Hele serien koster 500 kr + porto. Vi ønsker å selge videre denne serien til ungdom i alderen 15-30 år, for 250 kroner. Dersom du kan være med på å støtte dette, så har du mulighet til å sende inn en gave til Sareptas konto 3000.31.58000 og merke gaven med «Litteratur». Denne gaven kan være en «sponsing» slik at en ungdom skal få kjøpe serien fra Rosenius på syv bind til halve prisen. Gaven går altså ikke til Sareptas arbeid!

Dersom du ønsker å bestille bøkene så kan det gjøres til forlaget som har gitt de ut: post@ebmedia.no v/Birger Helland. Der er prisen 500 kroner + porto for hele serien eller 100 kroner pr. bok + porto for enkeltbøker.

Evt. sponsede serier (til ungdom) vil Sarepta kun selge når de er rundt på møter og kommer altså ikke til å sende ut noe i posten. Ta derfor kontakt med Birger Helland om du vil ha bøkene hjem til deg nå.  Dette er også en flott julegave å gi!