Googlesøk – endte opp på bedehus i Sarpsborg

Daglig leder i Sarepta er nå på tur til Sverige for å holde noen bibeltimer der. Vi fant ut at det ville passe godt med en «mellomlanding» i Østfold. Derfor søkte vi etter «Bedehus i Østfold» på Google. Vi endte opp på Bjørnstad bedehus i Sarpsborg.

Vi ble ikke store flokken på Sareptamøte i Bjørnstad bedehus. Fem personer møtte frem, men vi hadde ei fin stund sammen med Ordet.

I nabosalen var det medlemsmøte i Bjørnstad Forsamling. Der var de nok fem ganger så mange som i vårt møterom. Dette medlemsmøtet var planlagt etter at Sarepta hadde bestilt møterom. Vi hadde nok ikke arrangert møte i bedehuset dersom vi visste at det var medlemsmøte i forsamlingen samtidig.

De som kom på Sareptamøte er mennesker som brenner for forkynnelse av Guds Ord. De var enige om at det fremdeles trengs å legges vinn på dette i Østfold…..det å samle mennesker over en åpen Bibel og om forkynnelsen.

Neste møtet i Østfold er søndag 6. november kl. 18.00 i Moss. Da er Sverige-fareren på tur hjem igjen. Når det gjelder det møtet så brukte vi ikke Google for å finne møtesplass, men da er det noen som åpner sitt hjem og vi skal ha husmøte. Se på kalenderen til Sarepta.

 

Bilde: Berit og Torleif Søvde tok med mat og kaffi