Unge og gamle på møte i Lofthus

Onsdag kveld besøkte Sarepta Lofthus i Ullensvang. Vi hadde husmøte hjemme hos Marit og Petter. 13 personer møtte frem og det var barn, ungdom, voksne og eldre tilstede.

Det er ikke mye møtevirksomhet i Ullensvang og Eidfjord. Kanskje er det derfor de er så takknemlige for å få besøk. Flere gav uttrykk for at de satte pris på å høre Guds Ord forkynt. .

Det var fint at det kom flere nye landsmenn til møtet. Noen av dem hadde forferdelige opplevelser å se tilbake på fra sitt hjemland. Det ble gjort inderlige bønner for dem og for folkeslagene som akkurat nå opplever forferdelige lidelser.

På slutten av kvelden samtalte vi litt om det å få til flere møter her i området. Kanskje kommer Sarepta tilbake med møter i Eidfjord, Kinsarvik og Lofthus. De få troende som kommer fra disse bygdene er takknemlige for forbønn. Be om at Gud må åpne ei dør for sitt Ord inn til folket langs fjorden her.

 

Bilde: Hosie 8 år og Maria Hagesæter 81 år. Yngst og eldst på møtet.