Øyhopp

De siste dagene har Sarepta hatt møter på noen øyer i Rogaland. Daglig leder, som ikke er særlig sjøsterk, har fått prøvd seg på flere ferjestrekninger i sterk vind. Tau – Stavanger gikk greit – såvidt. Ut til Kvitsøy ble det verre og jeg orker ikke si mer om det. Finnøy – Halsnøy var «barnemat» – som Petter Nortug ville sagt det.

Møteleder på Kvitsøy åpnet med å si at det var et historisk møte på bedehuset denne kvelden. Det var nemlig første møtet som Sarepta hadde på denne øya ute i havgapet. Vi hadde et godt møte og ble ønsket velkommen tilbake til øya med flere møter. Olene og Eivind Ydstebø sang godt og fint til oss.

img_1414

Olene og Eivind sang på Kvitsøy

 

Nå er Sarepta på Halsnøy i Ryfylke. Der er det to bibeltimer hver kveld med en liten kaffepause mellom timene. Flere var takknemlige for budskapet i går kveld. I kveld skal musikklaget være med å synge og vi håper at mange finner veien til møte. Det er en del gledelige ting som skjer på Halsnøy nå. Vær med å be for kristenfolket her og for alle.

Rakel sang til åpning på møtet i går kveld. Det var fint!

Rakel synger til åpning