Møter i Ryfylke

De siste dagene har Sarepta hatt møter på Halsnøy og på Talgje. Dette er noen små øyer i Ryfylke. Det kom godt med folk til møte på begge stedene.

På Talgje er det nok forholdsvis bra med møtevirksomhet. Mange organisasjoner er innom med møter og til helga skal «Ordet og Israel» holde møter her. Denne høsten starter de opp med bønnemøter på mandager på Talgje bedehus. Be om at Gud må utgyte bønnens Ånd i disse samlingene.

På Halsnøy er det et flott bedehus med en del virksomhet i. Det var godt å høre at det er noe kristent barnearbeid på øya. Flere unge på øya har trang for mer og regelmessig møtevirksomhet. Sarepta skal tilbake hit litt senere i høst med fire bibeltimer. Førstkommende torsdag kommer båten til DISM til Halsnøy og da håper de at mange kan finne veien til det møtet. Kanskje er det enklere for møtefremmede å komme til båten enn til bedehuset?

Sarepta har nå fått høre litt om den åndelige situasjonen på noen av småøyene innover i Ryfylke. Be om at det må legge seg til rette med besøk til noen av de stedene der det nesten ikke er samlinger om Guds Ord lenger.

 

Bilde: Talgje bedehus