God oppslutning på første kveld i møteuka på Nærbø

Sarepta har møteuke på Nærbø bedehus nå. Første kvelden kom det vel 50 mennesker til møte, en god del av dem var ungdommer. Fredag og lørdag blir det to bibeltimer hver kveld med kaffepause mellom timene.

Det er Dagfinn Sandal og Hans Bergane som forkynner Guds Ord på møtene. Forskjellige sangkrefter deltar og torsdag kveld kommer Arild Melberg (daglig leder i Centro Sarepta) for å informere om Centro Sarepta.

De lokale arrangørene mente at vel 50 stk. på et vanlig kveldsmøte var veldig bra fremmøte. Viktigere enn om det er mange eller få som kommer til møte, er det at vi som kommer får «mat for våre sjeler» som han holde oss oppe i den levende tro.

Det er godt når Guds Ord får arbeide med oss gjennom en slik uke. Godt…..selv om det ikke alltid oppleves godt i første omgang.