Valle bedehus i Bamble

På dette bedehuset har de faste møter hver 14. dag fra september til utpå våren en gang. Det passet derfor bra med et Sareptabesøk nå i august.

En trofast flokk samles regelmessig til oppbyggelse og oppmuntring på Valle bedehus. Ei lita jente som var på møtet kunne også fortelle meg at her på bedehuset hadde hun vært på klubben «Gnisten»….ja, jeg tror i alle fall det var det navnet klubben hadde.
Siden det var noen i flokken som var bortreist denne dagen hadde møteleder liten tro på at det kom til å bli så mange på dette møtet. Men vi ble gledelig overrasket over fremmøtet …….igjen.

Litt tidligere på dagen var jeg hjemme og fikk kaffe og mat hos Lars Johan og kona. Lars Johan har laget radioprogram i Grenlandsområdet i snart 30 år. Da predikanten hadde fått i seg nok av smørbrødene kom opptaksutstyret frem. Han ville lage et intervju med forkynneren som var på besøk og det skal sendes på Radio Grenland ved en senere anledning.
Når man reiser rundt om i landet treffer man på mange trofaste arbeidere i Guds rike.

Det viktigste med disse møtepunktene rundt om på de små bedehusene i Norge er ikke at mennesker skal få møte en representant fra Sarepta, men at vi sammen skal få møte Ordet fra Guds munn. Et Ord som er Ånd og Liv og som gir et møte med den tre ganger Hellige Gud. Et Ord som skaper tro, bevarer tro og som skaper tillit til Jesus Kristus vår frelser.