Økning i påmeldingen til Sareptas bosenter

Fra 16. oktober til 6. november vil Sareptas bosenter holde til i Malaga i Spania. Vi ser med takknemlighet tilbake på bosenteret høsten 2015 der oppsummerende stikkord for det kan være: Frelse, fornyelse, omsorg og fellesskap i sorger og gleder.

Det er enda anledning til å melde seg på dette oppholdet i høst!  Du kan lese mer her:Sareptas bosenter 2016

For at flest mulig skal få greie på at det er noe som heter Sareptas bosenter og at det foregår i Malaga høsten 2016, er det fint om du hjelper oss med å dele dette stykket på facebook ol.

Påmeldingen til høsten ligger på dette tidspunktet en god del over fjorårets påmelding ved samme tid. Det er pr. dags dato ca. 30 personer i snitt hver dag under oppholdet. 40 personer er totalt påmeldt. De fleste velger altså et lengere opphold og det er også det som gir rimeligst døgnpris.

Det er fremdeles mange billige fly fra Norge, Sverige og Danmark til Malaga i denne perioden. Det er viktig at den enkelte velger flybillett på de «billige» dagene. Det er ikke slik at man å bo på senteret eksakt en, to eller 3 uker.

Ønsker du mer informasjon om Sareptas Bosenter så ring gjerne til oss på 41 76 76 88