Åpenbarings Ånd på bibelhelga i Bygland

Hvert år i uke 25 holder Sarepta bibelhelg. Første gang var i 2015 og nå er vi nettopp ferdig med den andre. Sarepta er en nyoppstartet misjonsorganisasjon med kall til å nå Sør-Europa og Nord-Afrika, via Spania, med evangeliet.

Bibelhelga, som var på KVS Bygland, samlet i år i underkant av 100 påmeldte deltakere. I tillegg kom tilreisende til enkeltmøter. Vi syntes fremmøte var veldig godt! Det var åpenbarings Ånd i møtene og vi er takknemlige til Gud for at han gjestet oss og åpnet skriftene for oss. Jon Håvard Gundersen og Johannes Kleppa holdt bibeltimene.

Frukt
For mange av de fremmøtte var det sterkt å få møte Katy som til daglig bor i Spania. Hun er en frukt av Sareptas arbeid. På bibelkurset som Sarepta hadde i Guardamar høsten 2015 fikk Katy komme til Herren Jesus Kristus, og hun ble frelst. Hun fikk evangeliet åpenbart og hun vitnet på Bygland om Guds nåde i Kristus Jesus.
«Spania er en ørken. Her er så lite evangelisk forkynnelse. Helt tilfeldig så møtte jeg på Jan-Tore og han inviterte meg på bibelkurs. Han ledet meg til Livets vann og jeg fikk drikke av det» kunne Katy fortelle til misjonsfolket som var samlet på bibelhelga.

Nord-Afrika via Spania
Millioner av nordafrikanere bor i Spania. Dette landet som ifølge Katy er en «ørken» med tanke på evangelisk forkynnelse. I over 90% av kommunene i Spania er det ingen evangelisk kirke eller menighet. Sarepta vil legge vekt på forkynnelse og bibelundervisning i Spania. Vi vil gjerne forkynne inn til spanjoler, søramerikanere, nordafrikanere og mennesker fra Norden. Vi ber om å få se frelste nordafrikanere med nød for «sine på den andre siden». Det er jo bare en liten ferjetur over……og vi tror en frelst nordafrikaner vil ta den turen.

 

Bilde: Jan-Tore Olsen (leder utland i Sarepta) og Katy fra Spania