Bibelhelg på Skoghus

Den vakre og idylliske Senja er Norges nest største øy, og blir ofte omtalt som et Norge i miniatyr. Og når snødekte fjell speiler seg i vårsola kan man ikke tenke seg noe bedre sted å være samlet til bibelhelg. Temaet for bibelhelga på Skoghus leirsted var fra Jobs bok. Jan-Tore tok oss med, gjennom fem bibeltimer, inn i Jobs historie. Hvordan vennene til Job så gjerne ville trøste ham, men ikke talte sant om Gud når trøsten skulle gis. Mange opplever det slik som Job, at øynene er vendt mot Gud med gråt. Da er det rikt å få sette seg ned og lytte til hva Guds ord har å si inn i vår situasjon.

Bestyrerne på Skoghus gjorde alt de kunne for å legge til rette for god trivsel og god mat under helga. Det er godt å være på et slikt sted hvor man opplever at man er velkommen. Unge og eldre i skjønn harmoni, med deltakere fra null til over nitti år. En hel del lokale kom også innom på enkelte av samlingene.

Vi ser tilbake på en flott helg hvor vi fikk løfte blikket oppover og fremover mot det himmelske riket.