Ungdomsteamet i Malaga

De er pionerer, studenter og bor i Spania. Alle har et ønske om at Jesus Kristus må bli åpenbart for mennesker slik at de kan få se at det er nok til frelse det som Kristus har gjort.

Skoleåret 15/16 har Sarepta et team i Malaga i Spania. De er først og fremst studenter, men ønsker også å bruke tiden i Spania som hverdagskristne. Det finnes mange studier på norske høyskoler i dag, der det er knekkende likegyldig hvor du befinner deg i verden når du studerer. Noen av ungdommene i årets team tar spansk årstudium på høyskolen i Østfold og de følger undervisningen på nettet. To andre i teamet følger klasseundervisning (på norsk) i Spania.

De er pionere disse ungdommene. Husk på dem i bønn!

Se video:

https://www.youtube.com/watch?v=5j8GrMLu9e4&feature=youtu.be

 

Også skoleåret 16/17 vil Sarepta legge til rette for ungdomsteam i Spania. Vi håper at det kan bli så mange ungdommer som vil dette at det kan plasseres team både i Malaga og i Alicante. Fra høsten av vil Sarepta ha fast ansatte på plass i Spania og dette vil være positivt for ungdommene tror vi. Da vil det bli flere muligheter til å komme rundt i landet og delta på møtehelger.

Kanskje du skal studere i Spania kommende høst?
Vi vil invitere deg til å ta kontakt med oss i Sarepta dersom du kan tenke deg å bli en del av ungdomsteam(ene) i Spania skoleåret 16/17. Sarepta vil være med på å finne egnede boliger. Studentene får ingen lønn av Sarepta og de betaler bolig og reiser selv. Dersom studentene tar godkjente studier, vil de få stipend og lån fra lånekassen. Det er ikke dyrere å leve og bo i Spania enn i Norge!!!

Det kan bety utrolig mye for en spansk ungdom å få møte en ungdom som fått åpenbart evangeliet. Det å få lede mennesker inn til det fullbrakte frelsesverket, inn til Kristus og hvilen i Ham er avgjørende. Den veien går gjennom Ordet, vitnesbyrdet, og forkynnelsen. I Spania bor det også mange mennesker fra Nord-Afrika. De søker en ny fremtid i Europa. De aller, aller fleste av dem har ikke hørt om Kristus i de hele tatt. I en ny kultur, der det er lov til å høre og snakke om kristendommen, er det mange av dem som er åpne. Herre driv arbeidere ut….i Din høst!

Les også dette innlegget som er skrevet av et teammedlem dette året:

http://misarepta.com/2016/01/18/fjernstudier-i-spania-noe-for-deg/