Bibelhelg på Salem bedehus på Sola

Fra 1.-3. januar hadde Sarepta bibelhelg på Salem bedehus på Sola. Det kom godt med folk og spesielt gledelig var det at det kom så mye ungdom.

Rett etter at Nyttårskonferansen på Nordlys Misjonssenter ble avsluttet startet bibelhelga på Salem bedehus. Vi reiste oppløftet fra Nyttårskonferansen! Vitnemøtet på nyttårsaften var godt og rikt og vi skulle unnet mange å vært med på det!

Vi var spente på om det ville komme folk på bibelhelga på Sola. Møtene var ikke annonsert andre steder enn på Sareptas hjemmeside og på facebook. Dette mente mange var dumt. Vi tror at møter skal annonseres og bekjentgjøres godt, men vi tror også at annonsering er blitt en sovepute og ansvarsfraskrivelse hos kristenfolket. Vi tror at de som setter pris på forkynnelse og møtevirksomhet må invitere og oppmuntre mennesker til å komme på møtene rundt om. Det var over 250 personer som fikk en konkret invitasjon til «Sareptas møter i Rogaland» via facebook. Alle fikk utfordringen til å bruke «jungeltelegrafen» videre. Mange gjorde det!

Møtene på Salem Sola ble godt besøkt! Det kom flere og flere for hver dag. Siste kvelden var hovedsalen nesten fullsatt.

CIMG3408

Folket var takknemlige for forkynnelsen og sangen på møtene. Jan-Tore Olsen og Hans Bergane holdt bibeltimer. De som sang på møtene var Ingibjørg, Arild og Eirikur Melberg. Elisabeth Gjerde. Ole Andreas Meling og Hans Bergane. Anna og Olene.

Denne ukene er det møter i Egersund, Talgje, Halsnøy, Ølensvåg, Skudeneshavn, Sæveland, Nærbø og Stavanger. Se kalender på hjemmesida for mer informasjon.

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/9/0/misarepta.com/httpd.www/wp-content/themes/onecom-vlog/header.php:10) in /customers/a/9/0/misarepta.com/httpd.www/wp-content/themes/onecom-vlog/inc/OCSpamProtection.php on line 424 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/9/0/misarepta.com/httpd.www/wp-content/themes/onecom-vlog/header.php:10) in /customers/a/9/0/misarepta.com/httpd.www/wp-content/themes/onecom-vlog/inc/OCSpamProtection.php on line 425 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/9/0/misarepta.com/httpd.www/wp-content/themes/onecom-vlog/header.php:10) in /customers/a/9/0/misarepta.com/httpd.www/wp-content/themes/onecom-vlog/inc/OCSpamProtection.php on line 426

Legg igjen en kommentar