På besøk i team-huset

Mange av ungdommene er nå midt i en hard eksamensperiode. Latinske ord på lange lister og spanske grammatikkbøker «slo imot meg» da jeg kom inn i huset.

Det var skikkelig kjekt å komme til team-huset igjen. Noen timer før jeg ankom huset hadde et par stykker reist hjem til fedrelandet til eksamen…..og ferie. Tilbake i huset satt det noen å pugget på latinske ord og på betydningen av disse. De har eksamen på torsdag.

Ungdommene som er i teamet dette året er først og fremst studenter. Det er de på heltid, men som alle andre……. møter de på mennesker i sin studiehverdag. På fritiden er de med på forskjellige aktiviteter der de kommer i møte med mennesker. Det er et mål at disse ungdommene i løpet av det året de er her nede kommer i kontakt med en, to eller flere menneske som de kan få dele evangeliet ut til.

Vi ber deg å huske på disse studentene i bønn til Gud 

HB

MiriamMaleneHallgrim BGunnarElisabethAsger 1

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/9/0/misarepta.com/httpd.www/wp-content/themes/onecom-vlog/header.php:10) in /customers/a/9/0/misarepta.com/httpd.www/wp-content/themes/onecom-vlog/inc/OCSpamProtection.php on line 424 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/9/0/misarepta.com/httpd.www/wp-content/themes/onecom-vlog/header.php:10) in /customers/a/9/0/misarepta.com/httpd.www/wp-content/themes/onecom-vlog/inc/OCSpamProtection.php on line 425 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/9/0/misarepta.com/httpd.www/wp-content/themes/onecom-vlog/header.php:10) in /customers/a/9/0/misarepta.com/httpd.www/wp-content/themes/onecom-vlog/inc/OCSpamProtection.php on line 426

Legg igjen en kommentar