Bor han her?

 

I går var jeg ute og spiste på en restaurant i Albir. En afrikansk gateselger kom inntil bordet vårt og ville bli av med litt av sine varer. Sulten var han også.

Vi så sikkert rike ut der vi satt og stappet i oss ris og kylling med sursøt saus. En sulten gateselger kom borttil bordet vårt for å selge noen av varene sine. Jeg kjøper aldri varer slik på gata, men han karen her hadde faktisk en ting som jeg syntes var litt kjekk. Han hadde et kombinert fruktfat og plate til å sette gryter på. Etter at han hadde demonstrert de forskjellige funksjonene, ble det handel.

Vi fikk en liten samtale med mannen. Jeg snudde ryggen til ham og sa jeg ville gi ham et vitnesbyrd. Denne dagen gikk jeg med Sareptas t-skjorte og mannen ble stående å lese.

«Kjenner du Cristo Jesús?» spurte jeg.

«Nei…….hvem er han? – bor han her?»

«Er du muslim?», spurte jeg. «Ja, og noen Cristo Jesús jeg ikke hørt om», svarte mannen.

Det gjør inntrykk hver gang man møter mennesker som aldri har hørt om Jesus Kristus…….. 

Han fikk noen penger i forbindelse med salget og kjøpte seg nok mat etterpå. Men vil han noen gang få Livets brød «servert» slik at han kan bli frelst og få evig liv? Hvem skal gi han den maten? Skal du?

 

HB

Legg igjen en kommentar