Møter i Rogaland

I forbindelse med at Jan Tore Olsen og Hans Bergane er på «Nyttårskonferansen for ungdom» på Nordlys, vil de i etterkant av denne ha en del møter i Rogaland.

Nå er det over 50 påmeldte til «Nyttårskonferansen for ungdom» på Nordlys (30. des-1. jan.) Det ser altså ut til at det blir fulle hus også i år. Det kommer ungdommer fra hele landet. På denne konferansen er forkynnelsen av Guds Ord det sentrale. I tillegg vil det bli mye god sang og godt fellesskap der ungdom kan få være til hjelp for hverandre på veien mot målet.

Fra 1.-3. januar er det bibelhelg på Salem bedehus på Sola. Jan-Tore Olsen og Hans Bergane forkynner. Sangkrefter blir Ingibjørg og Arild Melberg, Ole Andreas Meling og Hans Bergane, Anna og Olene. 1. januar blir det møte/vitnemøte med kaffeservering etterpå. De to neste kveldene blir det 2 bibeltimer hver kveld med enkel kaffeservering mellom timene. Vi håper at folk fra et større område kommer til disse møtene.

 

Se kalender nederst på denne siden  her:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/9/0/misarepta.com/httpd.www/wp-content/themes/onecom-vlog/header.php:10) in /customers/a/9/0/misarepta.com/httpd.www/wp-content/themes/onecom-vlog/inc/OCSpamProtection.php on line 424 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/9/0/misarepta.com/httpd.www/wp-content/themes/onecom-vlog/header.php:10) in /customers/a/9/0/misarepta.com/httpd.www/wp-content/themes/onecom-vlog/inc/OCSpamProtection.php on line 425 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/9/0/misarepta.com/httpd.www/wp-content/themes/onecom-vlog/header.php:10) in /customers/a/9/0/misarepta.com/httpd.www/wp-content/themes/onecom-vlog/inc/OCSpamProtection.php on line 426

Legg igjen en kommentar