Støttemedlemskap

Kontingent for støttemedlemskapet er i 2016-2018:
Student: 300 kroner pr. måned (3.600 kroner pr.år)
Alder 20-35 år: 500 kroner pr. mnd. (6000 kroner pr.år)
Over 35 år: 1000 kroner pr. måned (12.000 kroner pr.år)

Medlemskontingenten betales inn til Sarepta sin konto 3000.31.58000 hver måned eller som en engangs innbetaling. Takk til deg som vil bli støttemedlem! Bruk gjerne avtalegiroskjemaet der du kan krysse av på “støttemedlemskap”. Avtalegiro er svært enkelt for vår regnskapsavdeling (IMF). Da går slipper vi nemlig litt konteringsarbeid. Det meste går automatisk!

Fast givertjeneste og støttemedemskap (Avtalegiroark)

Du kan når som helst avslutte ditt medlemskap.

Sarepta er godkjent under ordningen “skattefrie gaver” og midlene som betales inn i støttemedlemskontingent er det mulig å søke om skattefradrag for. På avtalegiroskjemaet må du da føre opp ditt personnummer. Dersom du velger å ikke bruke avtalegiro, men likevel ønsker skattefradrag for innbetalte midler til “støttemedlemskapsordningen”, må du merke innbetalingen med ditt personnummer. Kontakt Hans Bergane om du har spørsmål om denne ordningen.

 Som støttemedlem i Misjon Sarepta har du mulighet til å være utsending til ”Landsmøtet” som er hvert tredje år. Første gang i 2015, deretter hvert tredje år.

Innmelding som støttemedlem sendes til: post@misarepta.no

1 Comment

  1. Pingback: Stå ledig….. eller gå inn i arbeidet? – Sarepta

Comments are closed.